Waxen Amsterdam

MXMM is gespecialiseerd in waxing van alle lichaamsdelen voor dames en heren. In Amsterdam is waxen, waxing, harsen of ontharen  van bikinilijn, benen, bovenlip enorm populaire. Onder dames  is de brazilian wax het meest populaire. MXMM biedt professionele en hygienische waxing voor dames en heren. Een goede wax laat ook geen kleine haartjes achter, zodat u een fantastisch zachte en gladde huid heeft voor de komende periode. De uitstraling, de zachte huid en volledig haar vrij geeft een heerlijk gevoel op de huid, en ziet er uiterste verzorgd uit.

Waxen met gevoel “Wax with feeling” concept
Een waxbehandeling met gevoel betekent 2 dingen. Op de eerste plaats betekent dit voor de waxers van MXMM, het werken met op gevoel en gebruiken hiervoor wax technieken welke bij uitstek gewenst zijn op het lichaamsdeel en type huid. Dit is per persoon afhankelijk. Ten 2e betekend het “waxing with feeling” concept voor de waxy (the one which is getting waxed) dat een wax behandeling niet gevoeloos is, is niet pijnlijk, maar voelt het zeker wel. Het feit dat ons MXMM wax team zeer goed getraind is, de beste wax technieken toepast, met juiste treksnelheid de “pullstrip” van de huid trekt, resulteert dit in een zeer optimale waxbehandeling. Ons team werkt op gevoel en past de beste technieken toe, deze combinatie creëert het gaafste resultaat.

Goedkoop waxen in Amsterdam
Naast kwaliteit is de prijs van een waxbehandeling natuurlijk erg belangrijk. MXMM beauty hanteert zeer voordelige wax tarieven voor alle lichaamsdelen. Naast de voordelige tarieven zijn er combinatiepakketten waarin een korting is verwerkt:

  • Bovenlip en kin = €15,-
  • Volledige armen en benen = €50,-
  • Armen, benen en oksels = €62,-
  • Bortsen en rug = €45,-
  • Buik, borst en rug = €57,50

Onder dames blijft het waxen steeds populairder worden en nu zeker ook onder de heren groeit deze populariteit ook. Mannen waxen voornamelijk andere lichaamsdelen als vrouwen, dit zijn vaak bovenlichaam, rug, (ook wel body wax genoemd). Vrouwen daarentegen waxen meer de lichaamsdelen zoals bikinilijn (rond de schaamstreek), navellijn of onderbuik, benen, voeten, bovenlip. Waxen bij MXMM beauty Amsterdam zorgt voor een unieke wax ervaring, met een gaaf resultaat. Dit wordt gecreëerd door kwaliteit wax producten en professioneel team behandelaars getraind in verschillende wax technieken. Dit garandeert een gaaf resultaat, en een prettige wax ervaring.