Schoonheidssalon

Een schoonheidssalon vol rust, ontspanning, verzorging en een warm welkom. Allereerst bekend om haar goede schoonheidsbehandelingen, heeft MXMM schoonheidssalon haar goede naam te danken aan pure persoonlijke aandacht tijdens de klantgerichte en professionele behandelingen. Met veel liefde en affiniteit staan wij dagelijks voor u klaar. Mochten de openingstijden u niet schikken, bel ons dan even op voor een afspraak buiten deze tijden.

Professionele schoonheidssalon
Onze professionele schoonheidssalon biedt de beste behandelingen voor uw behoeftes. Een combinatie van de hierboven genoemde behandelingen kunnen u veel voordeel op leveren. bijvoorbeeld een uitgebreide manicure in combinatie met wassen, knippen en stylen kan tot wel 30 % voordeel opleveren. Schoonheid zit van binnen, binnen in shoonheidssalon MXMM.

Beautysalon is in het Nederlands vertaald schoonheidssalon, klanten complimenteerde: Fantastische A-merk producten, Jullie zijn een beautysalon met een hoofdletter B,, en een hoofdletter C voor de Comfortabele sfeer. Jullie snappen het abc van een schoonheidssalon.

schoonheidssalon amsterdam

Schoonheidssalon Amsterdam