Pedicure Amsterdam

De pedicure van MXMM is uniek van zeer goede en hoge kwaliteit. Absoluut ondersheidend van de reguliere pedicure welke u kunt vinden van de reguliere salons. We hebben professionals die u vakkundig een voetbehandeling op maat kunnen bieden, welke voor uw voeten gewenst zijn. Onze klant kan ons gemakkelijk bereiken voor de beste pedicure vanuit Amsterdam noord, zuid, oost, west, amstelveen, landsmeer, Diemen, Weesp, Buitenveldert of Osdorp. Uiteraard bent u ook welkom als u buiten de genoemde regio’s woont. Onze salon is 3 minuten lopen van Amsterdam centraal station gevestigd.

Klant: “Gewoon een fantastische behandeling, zulke fijne medewerkers, persoonlijk en zorgzaam. Zelf woon ik in Amsterdam noord, ging jaren bij een reguliere salon, maar reis nu graag naar het centrum voor mijn voeten.

Goedkope pedicure
Ondanks het zeer voordelige tarief van de pedicure behandelingen, doet deze niks af aan de kwaliteit. MXMM garandeert: goedkope pedicure, top in kwaliteit.

We maken gebruik van kwaliteit producten, uiterst goede verzorging van de beste specialist en realiseren een van zeer hoge kwaliteit voeten behandeling voor onze klanten. De voet verzorging is uiterst belangrijk, deze verzorging komt stap voor stap aan de beurt bij de pedicure behandeling van MXMM beauty Amsterdam.

U kunt bij ons terecht met of zonder afspraak.

Team MXMM beauty