Nagelstyliste Amsterdam

De nagelstyliste behandeld en verzorgt zowel handen als nagel.  De nagelstylistes bij MXMM gebruiken hun vaardigheden voor het behalen en behouden van de beste conditie van uw handen en nagels. Naast de hierboven genoemde werkzaamheden, zowel creatieve, mooie en elegante nagel decoratie’s. Verder vallen kunstnagels of het verlengen met acryl of gel en nagels versiering, kunst en airbrush van nagels binnen de vaardigheden van MXMM stylistes.

Goedkope nagelstyliste Amsterdam
MXMM Amsterdam is zo fantastish trots op haar team van nagelstylistes. Allen hebben pure liefde voor het vak, alleen op deze manier kan iemand het beste zijn in wat zij doet.  Nagelstyliste kun je het beste doen als je liefde hebt voor het vak. wat kunt u verwachten van ons team:

  • Vakkundigheid
  • Professionaiteit
  • Creativiteit
  • Aandacht en geduld
  • Gebruik van kwaliteitsproducten
  • Punctualiteit
  • Actualiteit van laatste trends

Het MXMM  team, een super leuke groep meiden, welke u van harte welkom laten voelen. Reacties va klanten zijn “ Super gezellig”, “vriendelijk meiden”, “good job, they are really good at what they do Professionals”. De MXMM salon is net een lounge, het is echt mooi en gezellig ingericht.

Klant is koning
Een van de prioriteiten van het team van MXMM, is de wens van de klant erg belangrijk. Als deze niet geheel duidelijk is, kan een klant ook niet tevreden naar buiten. Om deze reden wordt er door de nagelstylistes vooraf ruim de tijd en aandacht genomen om de wensen van de klant duidelijk te krijgen. Ook tijdens de behandeling zullen de wensen worden overlegd, dit omdat klant tevredenheid voor MXMM absoluut nummer 1 is.

Na de behandeling, zal de nagels styliste u vakkundig vrijblijvend advies geven over de nazorg van uw behandeling. Ook zal er advies gegeven worden voor continue zorg voor handen en nagels. Alle producten zijn bij MXMM aanwezig indien u besluit deze aan te schaffen.

Uw gezondheid is het belangrijkste wat u bezit, om deze reden werken de nagel stylistes uiterst hygiënisch, en zullen nimmer uw veiligheid altijd op nummer 1 houden.