Nagelstudio Amsterdam

Uw nagelstudio in Amsterdam, de beste keuze
MXMM Beauty Amsterdam is een zeer professionele nagelstudio, waar u nagelstylistes met gevoel kunt verwachten. De klantenkring van MXMM is zeer loyaal, tevreden en blijft groeien. Wij zijn absoluut geen reguliere nagelstudio, maar één waar klantgerichtheid voorop staat. Dit kunt u terug vinden in alle factoren van MXMM Beauty Amsterdam.

In onze nagelstudio werken wij alleen met A-merk kwaliteitsproducten, na veel jaren van ervaring en veel producten, gebruikt MXMM alleen A-merken. Geen goedkope oplossingen. Naast dit wordt voor iedere klant persoonlijke aandacht en ruime tijd genomen. uw wensen zijn voor ons de rihtlijnen waar langs wij werken, deze zullen vooraf aan de behandeling duidelijk gesteld worden. Tijdens de behandeling evalueren wij meerdere malen of uw wensen worden nagevolgt.

Goedkope nagelstudio Amsterdam
MXMM biedt vakkundigheid, professionaliteit, voordelige tarieven, A-merk kwaliteit producten en klantgerichtheid. MXMM is absoluut 1 van de beste nagelstudio’s in Amsterdam. De studio is gevestigd in het hart van Amsterdam centrum en is makkelijk bereikbaar. U kunt altijd terecht zonder afspraak, vooraf bellen is altijd handig.

Wij zijn goed in wat we doen
De nagelstylistes van MXMM oefenen hun vak uit met veel liefde. De affiniteit heeft hen gedreven tot het openen van hun eigen nagelstudio om exact de service te bieden waarvan zij denken dat de klant hier behoefte aan heeft. De service in de meest reguliere salons laat vaak te wensen over, geen a-merk producten en gehaaste behandelingen. Iedereen klant verdient een klant is koning behandeling, welke bestaat uit persoonlijke aandacht voor uw wensen en geen tijdsdruk tijdens haar behandeling. Het eindresultaat zal tonen dat de nagelstylistes werken met buitengewone affiniteit voor nagel styling . Zij zijn absoluut goed in wat zij bieden. U kunt de beste manicure, kunstnagels van acryl of gel in Amsterdam verwachten.

Uitnodiging in de nagel studio
Wij nodigen u uit in onze nagelstudio voor een prettige manicure of het zetten van acryl of gel kunstnagels. Bij een eerste bezoek kunt u 25% korting krijgen als een soort try out korting. Wij garanderen u een goede en prettige behandeling met fantastisch eind resultaat. U zult zich zeer welkom en op uw gemak voelen bij het leuke team nagelstylistes, de warm ingerichte nagelstudio.