Kunstnagels €55,-

MXMM beauty Amsterdam, kunstnagels
Kunstnagels of wel nepnagels laten zetten, is een specialiteit welke MXMM als een van de beste beheerst. Er zijn kunstnagels van acryk of gel. In het verleden heeft het team nagels stylistes enorm veel ervaring opgedaan alle gebieden van kunstnagels. Er is legio aan ervaring met alle merken nagellak, polish, het zetten kunstnagels, decoreren(nails art) bouwen van acryl en gel nagels. Door de jaren heen is er ervaring en vakkennis opgedaan. Ons team nagelstylistes is op de hoogte van de laatste trends, nagel mode en nail-art.

Kunstnagels laten zetten, affiniteit
Het laten zetten van acryl of gel nagels is een ware kunst. Deze kunst is niet voor een ieder weggelegd. Een nagelstyliste heeft een opleiding gedaan om deze kunst van het zetten van kunstnagels onder de knie te krijgen. Om de echte kunst van nagelstyliste te kunnen uitoefenen, zal dit met affiniteit of zelfs liefde moeten doen. Het verschil tussen de groep welke dit vak uit liefde beoefend en de rest welke hiervoor geleerd heeft is dan ook in het eind resultaat te zien. Onderschat het verschil niet, het resultaat is toont echt een enorme verschil.

In de nagelstudio van MXMM Amsterdam ondergaan de nagelstylistes dan ook een strikte selectie. U kunt ervan uit gaan dat alleen de beste nagelstyliste goed genoeg is om het team van MXMM te versterken.

Hoelang blijven kunstnagels zitten
De vraag hoelang kunstnagels normaal gesproken kunnen blijven zitten komt voorafgaand aan uw beslissing natuurlijk aanbod. voor een mooi moment in je leven, een date of om jezelf eens te verwennen. Na het laten zetten van kunstnagels, kunnen deze zo’n 2/3 weken blijven zitten.

Hoeveel kost het laten zetten van kunstnagels
Voor de kosten van het zetten van acryl of gel nagels bij MXMM Amsterdam, kunt u de kosten en beschrijving van de behandeling vinden door op de link te klikken van acryl of gel nagels

kunstnagels amsterdam kunstnagels