Kapsalon Amsterdam

In centrum van Amsterdam vindt u Kapsalon MXMM, de beste locatie als u opzoek bent naar een professioneel en creatief geknipt kapsel. Met veel aandacht en plezier creëert ons kappers team de meest uiteenlopende en uitdagende kapsels voor u. Het MXMM team voelt zich iedere keer weer fantastisch en trots als de klant tevreden en verzorgt onze kapsalon in Amsterdam centrum verlaat. Iedere kappersbehandeling is uniek, volledig persoonlijk en een enorme uitdaging om het perfecte kapsel voor de persoon te creëren. De tevreden reacties van de klanten, belonen en motiveren ons kappers  team dagelijks.

Kapsalon, persoonlijke verzorging en aandacht
Bij onze haarstylistes kunt u naast knippen en wassen ook terecht voor uw haarverzorging. Iedere klant krijgt een persoonlijk advies voor de verzorgingsbehoefte en van hun haren. Naast wassen, knippen, föhnen, haarstijlen, verven of permanenten is tijdens een bezoek aan de kapsalon MXMM Amsterdam verzorging een moment van puur persoonlijke aandacht voor u.

Goedkope kapsalon Amsterdam
MXMM biedt iedere klant een persoonlijke verzorgingscheck. indien nodig en gewenst biedt MXMM u het juiste haarvoedende masker, ampul of behandeling. U kunt rekenen op een eerlijke vakkundige mening.

Goede kapsalon voor dames, heren en kinderen
Onze vestiging in Amsterdam centrum biedt het knippen van kapsels voor Heren, dames en kinderen. professioneel, vakkundig en gespecialiseerd in het knippen van lang en kort haar van zowel dames als heren. Voor kinderen is er goede kapper, ervaring en aandacht nodig. deze ervaring is bij  de goede kappers en kapsters van kapsalon MXMM Amsterdam in de carriere voldoende op gedaan.

kapsalon amsterdam

Kapsalon Amsterdam