Kapper Amsterdam

Rositsa van der Heijden is de oprichtster van MXMM kappers Amsterdam. Ze is gevestigd in het hart van centrum Amsterdam en heeft een zeer sterke en loyale klantenkring, ook een steeds groeiende lijst van BNers. Ze is bekend vanwege haar persoonlijk kapper stijl voor zowel haar en beauty in Amsterdam en Nederland. Haar werk is zacht gezegd uniek te noemen, een in haar stijl uitmuntende kapper in Amsterdam. de loyale vaste klanten kring bestaat onder andere uit het moderne publiek van Amsterdam, centrum, jordaan en de pijp. Ook reizen klanten vanuit verschillende steden vanuit Nederland naar de haar kapper salon in Amsterdam.

Waarom MXMM Amsterdam als kapper
Wat u kunt verwachten, een vakkundig gewassen, verzorgt en indien gewenst creatief kapsel geknipt voor uw uiterlijk. uiteraard heeft u de keuze welk kapsel u wenst, maar veel van haar vaste klantenkring geeft haar de vrije hand.  De kapsels resulteren dan in de meest creatieve en bijzondere haarstijlen, uniek voor uw uiterlijk. De creativiteit kunnen uiteenlopen van basic tot extravagant, classy of elegant. Er wordt continu gezocht naar de meest uitzonderlijke en moderne haarstijlen. Hiervoor wordt een persoonlijk slag aan de internationale trends gegeven, zodat u zult stralen van top tot teen.

Goedkope studenten kapper
MXMM kapsalon Amsterdam: Dames, heren, kinderen, haarkleuren, permanent, wij hebben zeer voordelige kapper tarieven. Naar onze mening moet een verzorgd kapsel voor een ieder tot de mogelijkheden moet behoren, de voordelige haarstyling behandelingen zijn echt goedkoop te noemen. Studenten krijgen een kappersbehandeling met 15 % korting na het tonen van studentenpas. Ondanks de al voordelige kappers prijzen voor iedereen.

Goedkope kapper Amsterdam
Als u op zoek bent naar een goede kapper, in Amsterdam en woonachtig bent in zuid, west, noord of oost, zuidoost, diemen, buitenveldert, osdorp, landsmeer of zelfs verder. MXMM is zeer goed bereikbaar met met bus, trein, metro, tram, auto fiets en te voet. u kunt bij ons terecht zonder afspraak, maar mag altijd een reservering maken.

Maak een afspraak via de website, bel gerust of stuur even een email.

kapper

Kapper Behandelingen

  • Kinderkapper
  • Dameskapper
  • Herenkapper
  • Wassen, knippen en drogen
  • Wassen, knippen, verven en drogen
  • Mannen: Wassen, knippen, drogen en stylen
  • Vrouwen: Wassen, haarmasker, knippen en föhnen
  • Vrouwen: Wassen, haarmasker, verven en föhnen (half lang haar)