Harsen

Wij zijn Amsterdam’s nummer 1 salon voor harsen van alle lichaamsdelen. Ons uitgebreide assortiment van hars, voor en nazorg oliën en lotions garanderen de beschikbaarheid van het juiste product voor uw huid-en haartype. Dit geldt dames als heren. Dit in combinatie met de toepassing van de hars technieken van onze harsers zal zorgen voor een snelle, effectieve en vrijwel pijnloze hars behandeling.

Is harsen pijnlijk goedkoop?
Harsen is een relatief goedkope en snelle methode van ontharen. Voordelig is dat het niet definitief is, dus na verloop van tijd de haren weer terug groeien. Nog een positief punt van harsen is dat het zeer plaatselijk geharst kan worden, zoals wenkbrouwen, bovenlip of kin. Harsen van lichaamsdelen bij MXMM Amsterdam kan met of zonder een afspraak.

MXMM beauty Amsterdam gespecialiseerd in harsen
Ons team van professionele hars specialisten bieden harsbehandelingen voor bijna ieder lichaamsdeel. Ons team heeft veel ervaring opgebouwd en past de beste hars technieken toe zodat de hars behandeling niet pijnlijk zal zijn..

Ontharing methode harsen
Men kan definitief ontharen doormiddel van laser techniek. Harsen is erg aan te raden voorafgaand aan het definitief ontharen. U kunt dat een periode overwegen/ervaren hoe het is om volledig zonder haargroei te leven op de plek van uw wens.