Beautysalon Amsterdam

Wij heten u van harte welkom en nodigen u uit voor een ervaring van rust en ontspanning bij onze beauty salon Amsterdam centrum. Bij MXMM beautysalon bieden we schoonheid en verzorgingsbehandelingen afgestemd op uw specifieke behoeften. Uit tevredenheid van onze bestaande loyale klanten kring blijkt de uitmuntende behandeling. Ook vindt u een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten bij ons.

Elk van onze schoonheidsspecialisten is zeer vakbekwaam en adviseren u graag in de geschikte beauty behandeling in de salon. uw wensen worden aandachtig verheldert en aan de gepaste behandeling gekoppeld.  De behandelingen worden uiterst hygiënische toegepast.

Gezellige en professionele beautysalon
Wij zijn een gezellige beautysalon in het drukke centrum van Amsterdam, waar u rust en ontspanning zult vinden. Dit in combinatie met de professionele beauty specialisten maakt ons uitzonderlijk, uniek of mishien wel de beste beautysalon in Amsterdam op ons gebied.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in uw geselecteerde behandelingen ontspannen en genieten in de rustige oase van het salon.

Locatie:
Beauty salon in het centrum van Amsterdam, 3 minuten van het Amsterdam centraal station. Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer, auto, fiets en te voet. Adres:

Nieuwezijds voorburgwal 49
1012 RD Amsterdam

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00

beautysalon amsterdam

Goedkope Beautysalon Amsterdam